Şehit polisler son yolculuklarına uğurlandı

Diyarbakır'da zırhlı polis aracına düzenlenen saldırıda şehit düşen Özel Harekat Şube Müdürü Kabukçu ile polis memurları Nohut ve Yazanel'in cenazeleri toprağa verildi.

Yayınlanma: 16.12.2015 - 17:10
Abone Ol google-news

Diyarbakır'daki törenin ardından uçakla Etimesgut Askeri Havalimanı'na getirilen Kabukçu'nun cenazesi, yakınları tarafından önce Keçiören'deki evine getirildi.

Şehit haberini aldıktan sonra Denizli'den Ankara'ya gelen baba Kamil Kabukçu, oğlunun cenaze törenine giderken rahatsızlandı. İlk müdahalenin 112 Acil Servis ekiplerince yapılmasının ardından Kabukçu, tekerlekli sandalye ile cami avlusuna çıkarıldı. Özel harekatçı bir kadın polisin de cenaze töreni boyunca eşi Nurşen, çocukları Mesude, Şevval ve Zeynep Kabukçu'nun yanında durduğu görüldü.Şehidin cenazesi, Cebeci Şehitliği'nde toprağa verildi.

 

 

Şehit Nohut memleketinde son yolculuğuna uğurlandı

Saldırıda şehit düşen polis memuru Mustafa Nohut'un (47) cenezesi ise Kırıkkale'nin Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada şehit annesi Münevver Nohut'u sağlık ekipleri ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Nohut'un cenazesi, Nur Cami ve Külliyesi'ne götürüldü. Şehidin eşi Sare, çocukları Emine ve Fatma Nohut da burada tabuta sarılarak gözyaşı döktü. İl Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı namazın ardından cenaze, Kırıkkale Şehitliği'nde defnedildi. Özel harekat polisleri burada saygı atışı yaptı.



Yazanel'in cenazesi Kayseri'de toprağa verildi

Saldırıda şehit düşen polis memuru Nuri Yazanel'in naaşı, Kayseri'deki babaevinde getirilmesinin ardından kortej eşliğinde Hunat Camisi'ne götürüldü.Yazanel'in naaşı, cenaze namazının ardından, Asri Mezarlık'taki Polis Şehitliği'nde defnedildi.

Diyarbakır'da şehit olan polisler için tören düzenlendi

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler