'Sen Yahudi misin' diyerek saldırdılar!

Taksim'de cuma akşam düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet protestosuna katılan E.Y, Şirinevler'de Başbakan Erdoğan'ı karşılama mitinginden dönen bir grubun saldırısına uğradı.

Yayınlanma: 30.12.2013 - 15:48
Abone Ol google-news

Yolsuzluk ve rüşvet skandalının patlak vermesiyle zor durumda kalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için Atatürk Havaliamanı'na giden bir grup AKP'li geri dönüş yolunda, aynı akşam Taksim Dayanışması'nın çağrısıyla İstikal Caddesi'nde düzenlenen protesto gösterisine katılan ve evine dönen bir kadına saldırdı.

Olay 27 Aralık Cuma akşamı, saat 21.00 sıralarında Şirinevler metrobüs köprüsünde meydana geldi. Taksim'de düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet protestosuna katılan E.Y evine dönüş için kullandığı Şirinevler metrobüs köprüsü üzerinde, Başbakan Erdoğan'ı karşılamadan dönen bir grubun saldırısına uğradı. Polisin Taksim'de kullandığı yoğun gazdan etkilenerek evine erken döndüğünü ifade eden E.Y olayı, "Şirinevler metrobüs köprüsü üzerinde Taksim'deki arkadaşlarımla telefonda görüştüm. Telefonda Taksim'den bahsettiğimi duyan ve ellerinde AKP bayrakları olan bir grup, 'Sen Yahudi misin' diyerek bana saldırdı. Saldırının ardından buraya yakın olan evime doğru koşarak uzaklaştım" sözleriyle anlattı.

Saldırgan grubun 10-15 kişi olduğunu söyleyen E.Y. gördüğü şiddete dair fotoğrafları, Twitter hesabından paylaştı. E.Y'nin vücudunda morluklar olduğu görülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler