Şiddet kurbanı kadını özel harekât kurtardı

Eskişehir’de birlikte yaşadığı Gökhan Soylu’nun dövdüğü ve evinde rehin aldığı Gülşah Koç’u (27) , özel harekât polisleri eve baskın yaparak kurtardı. Anadolu Üniversitesi’nde memur olarak çalışan Gülşah Koç, şiddet gösteren sevgilisinden şikâyetçi olmadı.

Yayınlanma: 20.02.2015 - 23:10
Abone Ol google-news

Eskişehir’de birlikte yaşadığı Gökhan S. (30) tarafından dövülen ve evde rehin alınan G.K. (27) , özel harekât polislerinin eve düzenlediği baskınla kurtarıldı. Yetiştirme yurdunda büyüyen iki gencin birçok suçtan sabıkası olduğu belirtilirken, Anadolu Üniversitesi’nde memur olarak çalışan G.K., kendisini döven ve rehin alan sevgilisinden şikâyetçi olmadı.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde önceki akşam saatlerinde 4 katlı apartmanın birinci kat penceresine çıkan G.K., evde kapalı kaldığını belirterek çevredekilerden yardım
istedi. Bu sırada sevgilisi Gökhan K., genç kadını ağzını kapatarak içeri soktu. Yurttaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Soylu buzdolabını giriş kapısının arkasına çekerek polisin eve girmesine izin vermedi. Polis, yaklaşık 3 saat boyunca S.’yi ikna etmeye çalıştı. Gökhan
S. ikna olmayınca olay yerine özel harekât polisleri sevk edildi. Kapıyı kırarak içeri giren özel harekât polisleri Gökhan S.’yu gözaltına alırken, polisler tarafından kurtarılan G.K. hastaneye götürüldü.

Hastaneden sağlık kontrolünden geçirilen G.K., Gökhan S. ile yetiştirme yurdunda birlikte büyüdüklerini, Anadolu Üniversitesi’nde memur olarak çalıştığını belirterek, “Uzun zamandır sevgiliyiz. Zaman zaman kavga ederiz. Dün akşam da kavga ettik. Beni tokatladı. Evden gitmek istediğimi söyleyince, kapının arkasına buzdolabını çekti. Ben de pencereden bağırdım. Kendisinden davacı ve şikâyetçi değilim” dedi. Uyuşturucu kullanmak suçundan tutuklanan ve cezaevinden yeni çıktığı belirtilen Gökhan S. ise genç kadının şikâyetçi olmaması üzerine ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler