En Güzel Filmleri İzleyebileceğiniz Harika Bir Platform!

Günümüzde boş vakitleri değerlendirmenin en iyi yollarından birisi de şüphesiz film izlemek.

Yayınlanma: 25.04.2016 - 15:25
Abone Ol google-news

Sinemaya gitmeyi tercih etmeyen veya ücretsiz olarak sevdiği türe ait filmleri izlemek isteyenler, bunun için interneti tercih ediyorlar. Bu noktada karşımıza ya film indirme siteleri - torrentler ya da direkt olarak indirmeden izleme imkanı sunan portallar çıkıyor. Her ne kadar Türkçe içerikli pek çok film izleme sitesi bulunsa da, bunların pek çoğu ya kalitesiz içeriğe sahip, ya da teknik sıkıntılar yaşanıyor. Örneğin filmler siliniyor, geç ekleniyor, görüntü kalitesi kötü oluyor veya filmler yavaş açılıyor. Bu noktada karşımıza çıkan Filmakinesi.org ise Türkiye'deki en başarılı film izleme sitelerinden birisi olarak göze çarpıyor.

FilMakinesi.org'ta "ölmeden izlenmesi tavsiye olunan" filmler, seri filmler, bol Oscarlı ve ödüllü filmler karşımıza çıkıyor. Sitede üstelik eklenen yapımların tamamı 720p ve 1080p görüntü çözünürlüklerine de sahipler. Bu yüzden film izlerken kaliteden taviz vermek istemeyenlerin ilk tercihi haline geliyor. En yeni çıkan filmlerin, Hollywood filmlerinin ve ülke sinemalarının filmlerinin hızlıca, anında eklendiği site, ek olarak bunları Türkiye'de ilk olarak altyazıyla ekleyen portal oluyor. Koltuğunda veya bilgisayarının başında oturarak film izlemek isteyenler, HD filmler sunan Filmakinesi.org oldukça geniş bir yabancı film arşivine sahip. Pek çok kaliteli yapımın yer aldığı site, düzenli olarak güncelleniyor ve takipçilerinin isteklerine de cevap veriyor. Üstelik bu filmler kategoriler halinde, sitenin başarılı arayüzünde listelenmiş durumda ve böylece, sinema severler aramak derdine düşmeden merak ettiği yapımları kolaylıkla bulabiliyor.

Sitede 720p ve 1080p görüntü çözünürlükleri tercihinin yanında, isteğe bağlı olarak Türkçe dublajlı veya Türkçe altyazılı filmleri de izlemek mümkün. Dublaj ve altyazıların Türkiye'de ilk olarak eklendiği film sitesinde, kullanıcılar buna kendileri karar verebiliyor. Ek olarak, filmler sadece ismen listelenmiyor, aynı zamanda farklı bilgilere de yer alıyor. Dolayısıyla rastgele film ararken sizi zor durumda bırakmıyor ve arkadaşlarınızdan film tavsiyesi istemek zorunda kalmıyorsunuz. Her filmde filmin konusu, türü, yapım ekibi, oyuncuları ve posteri gibi çeşitli bilgiler yer alıyor. Ayrıca filmlere izleyicilerin direkt olarak yorum yapması da mümkün olduğundan, seçerken buradan da faydalanabiliyorsunuz.

En çok izlenen filmler, en yeni çıkan filmler ve en beğenilen filmler gibi seçeneklerin de bulunduğu Filmakinesi.org'ta hem geçmişte çıkmış klasik yapımlar, hem de en son çıkan, hatta henüz Türkiye'de sinemalarda dahi gösterime girmemiş filmler mevcut. Filmlerin kendisinin yanı sıra fragmanları da ekleniyor ve farklı izleme linki seçenekleri de ekleniyor. Günün Filmi veya Editörün Seçtiği Filmler gibi seçeneklerin de bulunduğu HD Film izleme sitesinde, kafanızda hiçbir fikir olmasa dahi en iyi kararı verebiliyorsunuz ve beğeneceğiniz, size hitap eden bir yapıma ulaşabiliyorsunuz. IMDB'de puanı yüksek olan, puana göre sıralanan filmlerin yanı sıra, yıla göre filmler de var. Yani eski veya 2016 yılında çıkan filmleri buradan seçip izleme şansınız var.

Seri filmler veya boxset filmlerde ise Jurassic Park serisi, Mad Max serisi, Batman serisi veya X-Men serisi gibi popüler film serilerini bulmanız mümkün. Filmakinesi'nde ayrıca oyuncular kısmı da yer alıyor ve burada dünya sinemasından pek çok yıldız aktör ve aktrisin kişisel bilgileri, oyuncu biyografileri bulunuyor. İnternetten HD film izleme konusunda bir numara olan ve en iyi filmleri bulabileceğiniz Filmakinesi tüm bunları büyük kolaylıkla sunuyor. Yani sizi herhangi bir şey indirmekle veya bir yere, siteye üye olmakla uğraştırmıyor. Tüm filmleri, sadece tek bir tıkla izleyebilirsiniz. Para ödemeden, ücretsiz olarak filmleri izleyebiliyorsunuz ve tüm bunlar için ihtiyacınız olan tek şey bir web tarayıcısı. Yani internet tarayıcınıza Filmakinesi'nin adresini yazarak bütün büyük arşive ulaşmanız mümkün. Ayrıca "telefonda, tablette nasıl film izlerim?" gibi sorularınız da varsa, buna da deva oluyor ve sadece bilgisayarda değil, mobil cihazlarınızda da ücretsiz HD film izleme keyfi sunuyor. Online sinema siteleri arasında en iyisi olarak değerlendirebileceğimiz bu platform sinemaya gitmek istemeyenler için en iyi alternatif olarak gözüküyor ve binlerce altyazılı ve Türkçe dublajlı yabancı filmi geniş arşivinde, kullanıcı dostu biçimde barındırıyor. Ayrıca siteye kaydolarak, en iyi ve en yeni çıkan yabancı filmlerden haberdar olma seçeneğini de sunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler