LucasFilm, Star Wars'ın yönetmeni Trevorrow'un işine son verdi

Star Wars'un isim haklarının sahibi Lucasfilm, serinin 2019'da vizyona girecek olan son filmi için, önceki iki filmin yönetmeni Colin Trevorrow ile yolları ayırdı.

Yayınlanma: 06.09.2017 - 15:29
Abone Ol google-news

Lucasfilm, Star Wars serisinin 2019'da gösterime girmesi beklenen ve adı henüz açıklanmayan 9. filminin yönetmeni olması öngörülen Colin Trevorrow'un işine son verdi. 

Star Wars'un sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Colin projenin geliştirilmesi safhasında mükemmel bir çalışma arkadaşı oldu ancak geldiğimz noktada karşılıklı olarak vizyonumuzun farklı olduğu kanaatine vardık."

?Lucasfilm, Trevorrow'un yerini kimin alacağını ise açıklamadı.

Trevorrow'un Jurassic Park serisi için 2015 yılında çektiği Jurassic World filmi, serinin diğer filmleri arasında en büyük başarıya ulaşmış ve 1.6 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

 Bu açılışından kısa bir süre sonra Trevorrow Star Wars'un yönetmeni olarak seçilmişti. Ne var ki, çektiği son film olan The Book of Henry, eleştirmenlerden geçer not alamamış, gişede hüsrana uğramış ve yönetmenin itibarını sarsmıştı.  

5 yıl önce Star Wars'ın haklarını satın almak için 4 milyar dolar ödeyen Lucasfilm ve partner şirketi Disney için serinin finali büyük önem taşıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler