Erdoğan Suruç'ta ağız değiştirdi... Dün terörist demişti, bugün rahmet diledi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da düzenlediği mitingde geçtiğimiz hafta Suruç'ta meydana gelen kanlı kavgaya ilişkin konuştu. Erdoğan daha önceki konuşmalarında esnafları PKK'li olmakla suçlarken, bu kez saldırıda yaşamını yitirenlerin tamamı için Allah'tan rahmet diledi ve suçluların yargı önünde hesap vereceğini kaydetti.

Yayınlanma: 20.06.2018 - 15:20
Erdoğan Suruç'ta ağız değiştirdi... Dün terörist demişti, bugün rahmet diledi
Abone Ol google-news

<video:1003226>

<video:1002880>

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa mitinginde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Amerika ile anlaşarak Münbiç'i güvenli hale getiriyoruz. Şu anda Kandil'e biniyoruz. 10 önemli noktayı Kandil'de vurduk. Toplantı halindeyken lider takımını hallettik. Son 16 yılda Şanlıurfa'ya 43 katrilyon yatırım yaptık. Biz yapım ekibiyiz, onlar ise yıkım ekibi. 24 Haziran'da bize yetkiyi verin, başladığımız işi bitirelim. Sınırın öte yanını kendi gücümüzle güvenli hale getirmeyi taahhüt ediyorum.

Adaylardan birtanesi Sivas'a yüksek hızlı tren istemiyormuş. Ya bunlar ne gerici ya! Düşünebiliyor musun? Neymiş, yüksek hızlı tren göçü hızlandırırmış. Vah zavallı ya! Nerede kaldı bunlar? Bunlara kağnı verelim.

SURUÇ'TAKİ KANLI KAVGA

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen kanlı kavgada, esnafları PKK'li olmakla suçlayan Erdoğan, bu kez olayda hayatını kaybedenlerin tümüne rahmet diledi. Erdoğan şu ifadeleri kullandı: Geçtiğimiz günlerde Suruç'ta yaşanan elim hadisede hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Milletvekilimize ve ölenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Hadise güvenlik güçlerimiz ve savcılığımız tarafından ayrıca soruşturuluyor. Her şey ortaya çıkartılacak ve suçlular adalet önünde hesap verecektir.

<haber-yatay:1002506,1002425>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler