Bahçeli: Ha PKK, ha CHP

MHP lideri Devlet Bahçeli Ankara mitinginde konuştu: Ha PKK, ha CHP aralarında fark yoktur.

Yayınlanma: 23.06.2018 - 15:57
Abone Ol google-news
<video:1006458>

MHP Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara mitinginden satır başları şöyle;

-Ankara bir başka güzel, bir başka görkemli. Gelsinler bu coşkuyu görsünler, uzaktan konuşmak basit. MHP’yi infaza girişen korkaklar, gözlerinizi çevirin de aşkın inanmışlığa şahit olun. Anadolu -

-Meydanında montaj, abartı, bindirilmiş kıtalar yok, Ankara’da milli direniş ruhu var. Bayraklar nerede? Ankara nerede? Türkiye nerede? Çok şükür buradadır, burada olacaktır. Ülkümüz hem kızıl elma hem de Türkiye merkezli yeni bir devlettir. Mili Birliği amaçlıyoruz. Türkiye Cumhuriyet’in payidar kalması içinabalıyoruz. Güçlü Türkiye’ye ulaşmak için çabalıyoruz. Çağı Türkçe yorumluyoruz.

-İstiklalimiz için bedel istendi. İstikbalimizi çalmak istediler hayır dedik. Tehlike büyüktü aştık. Tehdit sinsiydi, ezdik geçtik. Ankaradan yükselen kahramanlık ufkumuzu geçti. Bugün bir kez daha Kuvayi Milliye ruhuna ihtiyacı vardır.

-Ne var ki Türkiye huzur bulmadı. 15 Temmuz’u yaşamadık mı? Ankara bombalandı mı? Devlet yıkımın eşliğinden son dakika dönmedi mi? Vatan elden gittikten sonra neyin ekonomisi, neyin demokrasisi?

-Cumhursuz ittifak aslen cümbüştür. İttifakımız Cumhuriyetledir. İttifakın özü Ankara’dır. Ankara kurtuluşun simgesidir. Ankara milli ve üniter yapının teminatıdır. Ankara Mustafa Kemal, İsmet İnönü, Menderes, Erbakan, Başbuğ Türkeş’tir.

-Türkiye yarın huzura uyanmalıdır.

-Duydunuz değil mi MHP yüzde 6-7’lerdeymiş. Allahtan bizi yüzde 1 göstermediler. PKK’nın siyasi acentesini yüzde 12 gösteriyorlar. Be hey densizler Türklüğün son kalesi hiç mağrur olur mu?

-Türk ve Türkiye sevdalılarını nasıl düşük gösteriyorlar. Hele bir Türk düşmanlsrından bahsedin, gözleri parlıyor. MHP kaybederse, timsah yürüyüşü yapacaktır. Hakkımızda hükmü Türk milleti verecektir.

-Sözümüz dinlenecek, hedeflerimiz yerine gelecektir. Geleceğin mimarları arasında biz de olacağız. Bizim meselemiz kardeşliktir. 24 Haziran’da güçlü MHP’ye destek verecektir. İnce, inceldiği yerden kopacaktır. HDP, CHP’nin kanatları altındadır. CHP hem milletvekillerini pazarlığa çıkaran hem de PKK’ya oy isteyendir. İnce kayışı koparmıştır.

-İnce mi Cumhurbaşkanı olacak?

-Ha PKK, ha CHP, aralarında fark yoktur.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler