CHP’li Torun: Seçimi kaybettik

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu'nun Fatsa ilçesinde 24 Haziran seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Seçimlerden istediğimiz sonucu alamadık, maalesef seçimleri kaybettik" dedi.

Yayınlanma: 28.06.2018 - 15:09
Abone Ol google-news

Ordu’nun Fatsa ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Torun, “Bu seçimi kaybettik. Bir mazeretin arkasına sığınmaya gerek yok. Seçim sonuçsa istediğimiz sonucu alamadık " dedi.

Karşılarında bir parti devleti, havuz medyası, yandaş sermaye ve devletin her imkanı olduğunu anlatan ve bu güçlere karşı ellerindeki bütün imkanları kullandıklarına vurgu yapan Torun, şunları söyledi: " Hepsi helal paralarla yapıldı. Kutsal bir mücadele örneği verdik. İnanıyoruz ki bu mücadelemiz devam ettiği sürece başarılı olacağız. Haklıyız ve vatandaşlarımıza hep doğru şeyler söylüyor ve yapıyoruz. Bizler otel lobilerinde, avukatlık bürolarında kurulmadık. Bizler savaş meydanlarında kurulduk. Seçimlerden kötü sonuç aldık fakat yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başarılı değiliz ancak eksiklerimizi, yanlışlıklarımızı tekrar değerlendirerek 8 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlanmak zorundayız .

” Torun'un ziyaretinde CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı ve partililer hazır bulundu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler