Canikli: "Kaos planını bile beceremediler"

24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendiren Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "Sonuçlar üzerinden bir kaos planı hayata geçirilmek istendi. Tırnak içerisinde söylüyorum ‘onu bile beceremediler' " dedi.

Yayınlanma: 01.07.2018 - 07:43
Abone Ol google-news

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, 24 Haziran seçimleri sonrası partisinin Beykoz İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Türk siyasi tarihinin en önemli dönemeçlerinden birini geçtiklerini belirten Bakan Canikli, seçimlerin dünya genelinde yakından izlendiğini anlattı.

 Canikli, millete, ümmete hizmete devam edeceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

 "Bu seçim sadece Türkiye’yi ilgilendiren, Türkiye’de yapılan bir seçim değildi. Neredeyse bütün dünyanın en güçlü aktörleri bu seçim için alandaydı, arazideydi, her yerdeydi. Dinamik bir süreçti, bunları önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı bir şekilde değerlendireceğiz. Bütün bunlara rağmen, bu zaferin elde edilmiş olması elbette takdire şayan, son derece önemlidir. Hepimizin gayretleri önemli, sonuç itibarıyla ortaya çıkan hesap Rabbimizin hesabıdır. Birinci boyutu, bu ülkeyle alakalı çok güzel duygular beslemeyen çevrelerin beklentilerine rağmen, son derece muhteşem ve net bir zafer ortaya çıktı. Artık kimse bu sonuçları reddetme imkanına sahip olmadı. Sonuçlar üzerinden bir kaos planı hayata geçirilmek istendi. Tırnak içerisinde söylüyorum ‘onu bile beceremediler."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler