İnce'den iki soruya gizemli cevap: "Bilen bilir..."

24 Haziran gecesi ve sonrasında yaşadıklarını anlatan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, iki konudaki soruya yanıt verdi ancak detay vermekten kaçındı.

Yayınlanma: 13.07.2018 - 09:27
Abone Ol google-news
<video:1025271>

<video:1025183>

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran seçimlerinin ardından katıldığı Habertürk canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Seçim gecesi yaşananlar hakkında ayrıntılı açıklama yapan İnce, iki konu hakkında ise detay vermekten kaçındı.

İnce, "24 Haziran günü ne oldu?" sorusuna yanıt verirken, Yalova'dan Ankara'ya uçakla değil, karayolu ile gittiğini söyledi ve "Bilen bilir" diye ekledi. İnce'nin açıklamaları şöyle:  

<haber-dikey:1025024>

"HERKES İSTEDİĞİ ANLAMI ÇIKARABİLİR"

"Seçim günü sabah Yalova’da oyumu kullandım. Uçakla gelmedim, karayolu ile geldim. Bunda da herkes isteği anlamı çıkarabilir. Karayolu ile geldim. Bilen bilir"

"BİR ŞEYE ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜ SÖYLEDİM"

İnce, tebrik etmek için Erdoğan'ı aradığını anlatırken de 'Bir şeye çok üzüldüğümü' söyledim. O da 'Farkında değilim' dedi. Üzüldüğü konunun ne olduğu hakkında detay vermeyen ince, şöyle konuştu: 

"Ben sayın Erdoğan’a telefon açtım, kutladım seçimden sonra. 25 Haziran’da. Ve niye kutladın diyenler oldu. 26 milyon kişi Erdoğan’a oy vermiş. Ben o 26 milyon insanı ikna etmek istiyorum onlardan, bir dahaki seçime oy isteyeceğim. Onlar tercihini Erdoğan’dan yana kullanmış, o insanlar birini seçmişse seçtiğini kutlarım. ‘Allah mahçup etmesin’ dedim. ‘Sağol’ dedi.  ‘Ben kazanacağıma inanıyordum ama siz kazandınız’ dedim. ‘Hayırlı olsun’ dedim.

"BUNU SÖYLEMEMELİYDİNİZ" 

Kampanyada birbirimize çok laf söyledik. 'Bana bak Muharrem' dedin. Ben de sana 'Baktım Recep' dedim. Bunların hepsi hikaye. Olur böyle şeyler.  Ama bir şeye çok üzüldüğüm dedim. Üzüldüğüm şeyi söyledim. 'Bunu söylememeliydiniz meydanlarda, doğru bulmuyorum’ dedim.  O da 'Farkında değilim' dedi.

İnce, sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın "Üzüldüğünüz konu neydi?" sorusuna ise yanıt vermedi. İnce,  "Söylemeyim onu. Onun izni olmadan olmaz. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler