Elindeki anketle HDP seçmenine çağrı

Seçimlere iki gün kala elindeki anketin Ekmeleddin İhsanoğlu'nun lehinde olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ın seçmenlerine seslenerek "Ekmel Bey'e yönelin" dedi.

Yayınlanma: 08.08.2014 - 11:23
Abone Ol google-news

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında dün Eskişehir’e giderken parti otobüsünde bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Seçim sonuçlarına ilişkin bir soru üzerine konuşan Kılıçdaroğlu, "İki gün önce bir rakam geldi" diyerek değerlendirme yaptı. Selahattin Demirtaş'a oy verecek seçmenlere seslendi.

Kılıçdaroğlu özetle şunları söyledi;

"KARLI ÇIKMASI GEREKEN EKMELEDDİN BEY"

"Hiçbir aday yüzde 51’i geçmiyor. (İkinci tura kalınacaksa ikinci turda nasıl bir strateji izleyeceksiniz? sorusu üzerine) Ben değil anketler diyor. O stratejiyi ben değil Ekmeleddin Bey yürütecek, çünkü aday o. Sonuçta Erdoğan ile Selahattin Bey arasındaki çatışmayı görünce bu çatışmadan kârlı çıkması gereken Ekmeleddin Bey. Normalde düşünerek karar veriyorsa seçmen ağırlığının Ekmel Bey’e gelmesi lazım. Hem Ortadoğu’yu hem Türkiye’yi düşünürsek, daha huzurlu bir Türkiye düşünürsek o seçmenin de Ekmel Bey’e yönelmesi lazım."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler