Fatih Erbakan düğmeye bastı: ‘Türkiye’yi Erdoğan’dan sonra Erbakan yönetecek’

24 Haziran seçimleri sonrası muhalefet cephesinde kurultay hareketliliği başladı. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan da yeni parti çalışmalarına hız verdi.

Yayınlanma: 27.07.2018 - 08:12
Abone Ol google-news

24 Haziran’da gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri ardından muhalefet kanadında kurultay tartışmaları başladı.

 “ERDOĞAN’DAN SONRA TÜRKİYE’Yİ YÖNETECEK İSİM”

 Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan da yeni parti çalışmaları için harekete geçti. Odatv’de yer alan habere göre; Erbakan Vakfı bünyesinde yaptığı sunumda kendisini, “Erdoğan'dan sonra Türkiye'yi yönetecek isim” olarak yansıtan Erbakan, parti stratejilerini de takipçileriyle paylaştı.

Erbakan Vakfı’nın yaptığı sunumdan 

“BÜYÜK KONGRE 30 EYLÜL’DE”

 Manisa’da Erbakan Vakfı’nın düzenlediği iftar yemeğine katılan vakfın başkanı Fatih Erbakan, kuracakları yeni partinin büyük kongresini Eylül’de yapıp Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere girmeyi hedeflediklerini söylemişti. Erbakan, “Eylül'de büyük kongremizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz ve 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde bu milleti ehveni şerlerden, doğruya yakın yanlışlardan kurtarmayı hedefliyoruz” demişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler