AKP'li Muş: CHP'nin durumu içler acısı

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, CHP'deku kurultay tartışmaları ile ilgili, "Kendi içerisinde delegelerinin kaçının imza verdiğini sayamıyor, seçim sonuçlarını doğru dürüst takip edemiyor. CHP'nin Türkiye'yi yönetebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım" dedi.

Yayınlanma: 27.07.2018 - 13:15
Abone Ol google-news

CHP'nin, delegenin sayılması konusunda bir sorun yaşadığını söyleyen Muş, bunun, iktidara talip bir partinin düştüğü içler acısı durumu gösterdiğini belirtti.

Muş, kongre süreçlerinin CHP'nin kendi gündemi olduğunu, bununla ilgili yorum yapmadıklarını kaydederek, "Kendi süreçleridir; olağan kongre yaparlar, olağanüstü yaparlar, iki ayda bir yaparlar, biz buna bir şey söylemeyiz" diye konuştu.

Muş, şöyle konuştu: "Birisi bir rakam açıklıyor, diğeri başka bir rakam açıklıyor. Bir delegeyi sayamıyorlar. Aynı şeyi seçim akşamı yaşamıştık, 'Oyları saydık, sayıyoruz, saymak üzereyiz...' Meğer sistemleri çalışmıyormuş. Vatandaşın aklını karıştıracak açıklamalar yaptılar. 'Ben Türkiye'yi yönetmeye hazırım.' diyen bir parti düşünün. Ama daha kendi içerisinde delegelerinin kaçının imza verdiğini sayamıyor, seçim sonuçlarını doğru dürüst takip edemiyor. Dolayısıyla CHP'nin Türkiye'yi yönetebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler