Tahliye sonrası ilk görüşme

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li vekil için tahliye kararı verilmesine ilişkin, "Şu anda yorum yapmayı doğru bulmuyorum" dedi. Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde tahliye edilen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’yla bir araya geldi.

Yayınlanma: 20.09.2018 - 19:18
Abone Ol google-news

<video:1089077>

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun tahliye kararıyla ilgili olarak ilk açıklamada, "Bu akşam kendisi ile buluşacağım, kucaklaşacağım. Ama kararı, kendisini görmediğim için bugünden, şu anda yorum yapmayı doğru bulmuyorum." dedi.

Twitter hesabından da bir mesaj yayınlayan Kılıçdaroğlu, "Aramıza hoş geldin Enis kardeşim! Adalet uğruna adım adım verdiğimiz mücadeleyi artık birlikte sürdüreceğiz ve haksızlığa uğrayan herkes için adaletin peşinde yürümeye devam edeceğiz..." ifadelerini kullandı.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde tahliye edilen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’yla Bakırköy’de özel bir otelde bir araya geldi. Saat 22.15 sıralarında otele gelen Kılıçdaroğlu'nu, Berberoğlu kapıda karşıladı. Kılıçdaroğlu ile Berberoğlu birbirlerine sarılarak hasret giderdi. Ardından otele giriş yaptılar.

<haber-dikey:1088961>

<video:1089230>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler