Akşener'den Bahçeli'ye: Yüreğin yetiyorsa kendin gel

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önüne gelen MHP'liler "Bozkurtlar burada" diye slogan attı. Gruba sert tepki gösteren Akşener, "Yuh size. Hadi gelin vurun" dedi. Akşener, o anların videosunu Devlet Bahçeli'yi etiketleyip Twitter hesabından paylaştı.

Yayınlanma: 05.10.2018 - 06:45
Abone Ol google-news

<video:1102903>

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i eleştirmişti.

Bahçeli'nin "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme!" sözlerine Akşener de kısa sürede cevap vermiş mesajına da adresini yazmıştı.

 

 

 

EVİNİN ÖNÜNE GİDİP SLOGAN ATTILAR

Akşener'in yaptığı bu açıklamadan sonra MHP'liler Akşener'in evinin önüne giderek slogan atmaya başladı. Akşener de gruba sert tepki gösterdi. Yaşanan o anlar kameralar tarafından da kaydedildi. Akşener daha sonra bu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Akşener mesaja Bahçeli'yi de etiketleyerek, "Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz" ifadelerini kullandı. 

 

 

 İYİ PARTİLİLER DE GELDİ

Gece saatlerinde ise Meral Akşener'in evinin önünde protesto olduğunu öğrenen İyi Partililer Akşener'in Beylerbeyi'nde ki evinin önüne geldi.

"GELENLERDEN ŞİKAYETÇİ OLMADIM"

Burada sloganlar atan partililere Akşener bir açıklama yaptı. Akşener, "Türkiye'nin daha iyiye gitmesi, gençlerimizin umudunun yeniden yeşermesi için bu yola çıktık. Biz bir aileyiz, Vakur olacaksınız, sakin olacaksınız, sağduyulu olacaksınız. Bizi özellikle bir kavganın içine çekmeye çalışıyorlar. Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar, Talimat verildiler, geldiler" dedi.

Akşener'in açıklamasının ardından toplanan partililer dağıldı.

 

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler