AKP Sözcüsü Çelik: Erdoğan yarın çok önemli açıklamalar yapacak

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Kızılcahamam kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çelik, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın yarın çok önemli açıklamalarda bulunacağını duyurdu.

Yayınlanma: 06.10.2018 - 19:19
Abone Ol google-news
<video:1104511>



AKP'nin Kızılcahamam kmapından soruları yanıtlayan Parti Sözcüsü Ömer Çelik McKinsey için talimat alındığını söyledi. Çelik'in açıklamalarından başlıklar şöyle:

"TBMM'de AK Parti grubu büyük bir işlev üstlenmektir. AK Parti kampanya hafızasının tazelenmesiyle ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

"Cumhurbaşkanımız çok önemli açıklamalarda bulunacak"

Yarın Maliye Bakanımız yeni ekonomi planı konusunda bilgilendirmeler yapacak. Basına açık toplantıda Sayın Cumhurbaşkanımız çok önemli açıklamalar yapacak.

 

McKinsey talimatı

 

<haber-dikey:1103917>

 

"Sayın Erdoğan, McKinsey ile ilgili danışmanlık konusunun sona erdirilmesi konusunda bakanlara talimat verdiğini açıkladı. Bu hassasiyetin bundan sonra da gösterilmesi için talimat vermiştir.

 

<haber-dikey:1104273>

 

 

 

 

"Pratik olarak çıkmıyorsa ittifak gönüllerde olacaktır"

"Cumhur İttifakı'na verdiği önemi gösterdi Cumhurbaşkanımız. Cumhur İttifakı'nın sorgulama, tartışma ile bozulmayacağını, listelerde pratik olarak çıkmıyorsa ittifak gönüllerde olacaktır dedi. İttifak olmazsa, Cumhur İttifakı'nın bozulmayacağını söyledi. Cumhur İttifakı'nın altını çizdi. Bir araya gelme ile ilgili bir sıkıntı yok"

 

 

 

"Kayıp Suudi gazeteci konusunda hassasız"

"Bu konuda hassasız. Türkiye Cumhuriyeti emin bir devlettir. Herhangi bir kişinin can güvenliği tehdit edilemez. Hassasiyetimiz en yüksek noktadadır. Tam bir tablo ortaya çıkmadan bir şey demiyoruz. Açıklamalar yapıldı, Konsolosluğa girdikten sonra kayboldu deniyor. Suudi Arabistan Başkonsolosluğu bizden çıktı diyor. İlgi düzeyimiz en üst seviyede. Durumunun, akıbetinin ne olduğu ortaya çıkarılacaktır. Kimse bir insanın kaybolması ile ilgili bir eyleme karışamaz."

 

<haber-dikey:1104344>

 

Yerel seçim hazırlıkları

Süreçle ilgili takvim MYK'ya sunulacak."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler