Bahçeli'den ittifak dönüşü: Yerelde yok ama...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP ile yerel seçimlerde ittifak yapmayacaklarını ancak Cumhur İttifakı'nın devam ettiğini açıkladı.

Yayınlanma: 23.10.2018 - 13:16
Abone Ol google-news

Grup toplantısında yaptığı konuşmada "Parti olarak 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerine yönelik herhangi bir ittifak beklentimiz, ittifak arayışımız, ittifak niyetimiz geldiğimiz bu aşamada artık kalmamıştır'' diyen Devlet Bahçeli Meclis'ten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Devlet Bahçeli, "Cumhur ittifakı devam ediyor, yerelde ittifak yok" dedi ve İstanbul'da aday çıkaracaklarını açıkladı.

Af gerlimi ittifakı bitirdi 

Bahçeli bugünkü grup toplantısında,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın af teklifiyle ilgili açıklamalarına çok sert tepki göstermiş ve ittifakın bittiğini açıklamıştı. Bahçeli, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hiçbir ittifak bir tarafın reddedilmesi ile geri adıma zorlanması ile yok sayılmasıyla önermelerinin görmezden gelinmesiyle ayakta kalınmayacaktır. Hiçbir ittifak pozisyon hatırlatmasıyla zamana oynamayla varlığını devam ve idare edilmeyecektir. Heyetler görüştü görüşmedi yasal zemin vardı yoktu tartışmalarına son vermenin vakti gelmiştir. Bu kronikleşmiş süreci uzatmanın anlamı ve alemi yoktur" 

<haber-yatay:1119137, 1119197>

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler