Erdoğan: Mezarlarını hazırlıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Menbiç'in etrafında hendekler kazıyorlarmış. Doğrudur, mezarlarını hazırlıyorlar. Bize fazla iş bırakmayacaklar" diye konuştu.

Yayınlanma: 26.10.2018 - 19:51
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Stadyumu'nda Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi İkinci Dönem Sözleşmeli Astsubay Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

 "Şayet barış, güvenlik, huzur, esenlik, hürriyet istiyorsan savaşa hazır olacaksın.  Münbiç'in etrafında hendekler kazıyorlarmış. Doğru mezarlarını hazırlıyorlar. Bize fazla iş bırakmayacaklar. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekatı'nda kullandığımız bir çok silahı kimseye muhtaç düşmeden ürettik. Afrin'i özgürleştirdiğimiz gibi Münbiç'i de bölücü örgütün zulmünden kurtaracağız. Sırtlarını dayadıkları güçlere güvenenler bugün kaçacak yer bulamıyorlar. Son 16 yılda hareket alanı azalanlar suçlular, çeteler ve teröristler olmuştur."

"Bin yıldır bu toprakları İstiklal Marşımızın kıtalarına ilham veren bu ruhla bu inançla bu adanmışlık duygusuyla korumayı başardık, inşallah ebediyete kadar da bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bağımsızlığımızdan, onurumuzdan, milli bekamızdan taviz vermeyecek, bu coğrafyada özgürce yaşamayı sürdüreceğiz. Adı, sanı, cüssesi ne olursa olsun hiç kimsenin vatanımıza göz dikmesine asla izin vermeyeceğiz."

"Biz 'ya istiklal ya ölüm' parolasıyla cepheye koşan milli mücadele kahramanlarının cesaretiyle bugünleri gördük. En son 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla iradesini korumak için tanklara meydan okuyan Anadolu insanının yiğitliği sayesinde hala özgürce yaşayabiliyoruz."

"Devletimiz, milletimiz sırt sırta verdikçe evelallah bu ülkeyi esir alabilecek hiçbir güç yoktur. Güvenlik güçlerimiz tam bir koordinasyon içinde görevlerini yaptığı sürece kim tarafından himaye edilirse edilsin bize zarar verebilecek hiçbir terör örgütü yoktur. Milletimiz basiret ve feraset sahibi oldukça hiçbir tezgah, hiçbir kışkırtma bizi birbirimize."

"GÖREVLERİNİZİ YAPARKEN HUKUKA, KANUNLARA BAĞLI KALMANIZI BEKLİYORUM" 

"Hiçbir vatandaşımızın özgürlük alanı daralmamıştır. Bundan sonra da özgürlük, güvenlik dengesini azami derecede muhafaza ederek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Polislerimizin, jandarmalarımızın hukukun dışına çıkmasına müsaade etmemekle kalmıyor aynı zamanda görevlerini layıkıyla yapmaları için de  kendilerine her türlü imanı sunuyoruz. Sizlerden görevlerinizi yaparken hukuka, kanunlara ve görevleriniz ile ilgili mevzuata  bağlı kalmanızı bekliyorum. Suç ve suçlu ile mücadelede, nasıl kararlı mücadele ediyorsanız, vatandaşlarımıza da o derece hassas, saygılı davranmanızı istiyorumi Herbirinize güveniyorum" 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler