Bahçeli'den Tunceli şehitleri mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli'de donarak şehit olan 2 asker için yaptığı paylaşımda "Kahramanlar yurdu yaşatmak için yine destansı fedakarlıklarıyla milli gönüllerde devleşmişler; buza, dona, soğuğa rağmen vatan mücadelesinden, beka müdafaasından asla taviz vermemişlerdir" ifadelerini kulandı.

Yayınlanma: 27.10.2018 - 17:57
Abone Ol google-news


MHP lideri Bahçeli, Tunceli'de donarak şehit olan 2 askerle ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşımlarda bulundu. Bahçeli, "Tunceli’nin Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde yürütülen operasyonlar esnasında elverişsiz hava şartlarından dolayı 2 kahraman uzman çavuşumuzun donarak şehit olması milletimizde büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Kahramanlar yurdu yaşatmak için yine destansı fedakarlıklarıyla milli gönüllerde devleşmişler; buza, dona, soğuğa rağmen vatan mücadelesinden, beka müdafaasından asla taviz vermemişlerdir" ifadelerini kullandı.
Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen, ailelerine, silah ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı niyaz ettiğini belirten Bahçeli, "Vatan sağolsun, şehadetleri mübarek olsun" dedi. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler