Devlet Bahçeli'den Diyanet İşleri Başkanı ve Kadir Mısıroğlu'na sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kadir Mısıroğlu'nu ziyarete giden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve Mısıroğlu hakkında sert ifadelerde bulundu.

Yayınlanma: 13.11.2018 - 10:27
Abone Ol google-news

<video:1139437>

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

-7 kahramanımızın şehadetine yol açan olayda herhangi bir ihmal varsa sorumlular bulunup cezalandırılmalıdır. Kaldı ki, bu yılın başında Afyon'daki patlamanın failleri cezalandırılmaşlardır.

YPG AÇIKLAMASI

-Terörirstlerin başına ödül koyulması sahip olunan zaman niyet ve zamanlama itibariyle kuşku vericidir. ABD'nin Suriye özel temsilcisi YPG'yi PKK'nın aksine terör örgütü olarak tanımadığını söylemiştir.

-1 dolarlık FETÖ'cüler neyse YPG ve PKK'lılar aynıdır.

-ABD eğer terörle arasına mesafe koymazsa YPG demek hem PKK hem ABD demek olacaktır.

-Türkiye'nin tamam demediği, boyun eğmediği, rıza göstermediği hiçbir emperyalist senaryo bugünkü şartlarda hayata geçemeyecektir.

-Sömürgecilik başka şeydir milliyetçilik başka şeydir. Bu ikisini aynı görmek Fransız horozuna tavuk kostümü giydirip yumurtlamasını beklemek kadar aptalca ve ahmakçadır.

"AYAKLARIMIZIN ALTINDADIR"

-Çekildiğimiz hiçbir toprak parçasına huzur yoktur, umut yoktur, adalet yoktur, adalet yoktur, barış yoktur, saadet ve selamet yoktur. Ahımızı alanlar bu dünyada gün yüzü görememişler, göremeyeceklerdir. Paris'te yüzüncü yıl dönümü anılan infazımın ilanı demek olan malum ateşkes anlaşması bizim ayaklarımızın altındadır.

"FESLİ PROVOKATÖR"

-Fesli provokatörü, meczubu ziyaret için bula bula 9 Kasım'ı mı buldun? Yılın diğer tarihleri torbaya mı girdi? 10 Kasım'dan bir gün önce mi hasta ziyaretini hatırına getirdin? Mustafa Kemal'e inançlarımıza uymayan şekilde saldıran şahsı 10 Kasım'ın arifesinde ziyaret etmek nasıl bir aklın mahsülüdür? '10 Kasım saat 9'u 5 geçe kenefe gidin' diyen, Yunan galibiyetine özlem çeken çukur şahsiyete geçmiş olsun demek bunu da milletimize kafa tutar gibi ulu orta yapmak, fesli münafığı manen onaylamak, arka çıkmak değil midir? Ne istiyorsunuz cumhuriyetten? 

-Diyanet İşleri Başkanlığı'nın görevi kurucu değerlere ihanet eden vatansızları anma ve alkışlama değildir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler