Kadıköy Belediye Başkanı'ndan Erdoğan'a yanıt

Çankaya, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli'yi işaret ederek CHP seçmenine "Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesim" diyen Erdoğan'a Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'ndan yanıt geldi.

Yayınlanma: 27.11.2018 - 21:14
Abone Ol google-news

<haber-dikey:1152703>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün AKP'nin 20 ilin daha belediye başkan adaylarını açıkladığı toplantıda CHP seçmeni için kullandığı ifadelere yanıt veren Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, "Kadıköy'de yaşayan insanlar 80 milyon insanımızın yansımasıdır" dedi.

Nuhoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Kadıköy'de yaşayan insanlar 80 milyon insanımızın yansımasıdır. Türkiye neyse, Kadıköy de odur. Bizler yurttaşlarımızı ve ülkemizi seviyoruz. Mutluluğumuzun kaynağı çalışkanlığımızdır. Mutluluk bütünleyicidir.

Herkesin ihtiyaçlarına yönelik projeleri Kadıköylülerle beraber yaptık ve ilçemiz İnsani Gelişme Endeksi'nde en üstlerde yer aldı. Bu tüm Türkiye'de olabilir. Mutlu insanlar, mutlu hikayeleri; mutlu hikayeler mutlu şehirleri ve mutlu ülkeleri yaratır.

Tüm yurttaşlarımızın ortak bilinçle hareket ederek, değerlerimizi geleceğe güçlü bir şekilde taşıyacağına inanıyoruz."

Erdoğan, "Çankaya, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli gibi yerlerdeki seçim sonuçlarına bakın hiçbirinin ülke gerçekleriyle ilgisi olmadığını görürsünüz. Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurlarında değildir. Buralardaki seçmen profili Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesimden oluşuyor. Bu ilçelerde yaşayan sağduyulu vatandaşlarımız bilir ki bu ilçeler bugünkü seviyesine, belediyelerin değil büyükşehir belediyesinin ve hükümetin yatırımları sayesinde gelmiştir" ifadelerini kullanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler