Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sonrası İmamoğlu'ndan ilk tweet

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'dan aday gösterileceği konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Ziyaret sonrası ilk tweetini atan İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na teşekkür etti.

Yayınlanma: 13.12.2018 - 16:12
Abone Ol google-news

<video:1169235>

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ziyaretinden kareleri Twitter hesabından paylaştı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte İstanbul'dan aday gösterileceği konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu evinde ziyaret etti. Kemal Kılıçdaroğlu ziyareti ile ilgili “Süreç gayet güzel işliyor. İstanbul'u Allah'ın izniyle alacak, gerçek anlamda dünyanın en önemli metropollerinden birisi haline getireceğiz. Ziyaret elbette önemli” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sonrası ilk tweetini atan İmamoğlu, ziyaretten görüntüler paylaşarak "CHP Genel Başkanı Sn Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ailemle birlikte bu sabah evimizde konuk ettik. Bu güzel ziyaret için ailem adına Sn Genel Başkana ve bu buluşmayı sağlayan İl Başkanımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler