Erdoğan'dan Fatih Portakal'a sert sözler: Portakal mısın, mandalina mısın, narenciye misin?

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde konuştu. Gazeteci Fatih Portakal'ı hedef alan Recep Tayyip Erdoğan, Birileri çıkmış, portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir? Sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini bilmezsen haddini bu millet patlatır enseni" dedi.

Yayınlanma: 17.12.2018 - 14:36
Abone Ol google-news
<video:1173009>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana'yı anma programı kapsamında düzenlenen 'Şeb-i Arus' törenleri için Konya'ya geldi.  

<haber-dikey:1172943>

Erdoğan'ın toplu açılış töreninde yaptığı konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

-Ankara ve Konya arasındaki YHT yolculuğu inşallah bundan sonra daha konforlu daha rahat hale gelecektir. Bu vesileyle Ankara'daki kazada yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kazayla ilgili adli ve idari soruşturma devam ediyor. Kazada sorumluluğu bulunanların tamamında yasalar içinde hesabının sorulacağından emin olunuz. Bir daha benzer sıkıntıların yaşanmaması için gereken tedbirler alınacaktır.'

-Şimdi kazdıkları kuyulara teröristleri gömüyoruz. Ve gömmeye de devam edeceğiz. Sayın Trump'la konuştuk. Fırat'ın doğusuna bu teröristlerin gitmesi lazım. Terör koridoruyla bizi rahatsız ediyorlar. Madem ki stratejik ortağız o zaman gereğini yapmamız lazım.

-Gezi dediler... 10 tane 12 tane ağaç bir yerden sökülüp bir yere taşınacak, kıyamet kopardılar. Bakın yanlış yapıyorsunuz dedik dinlemediler. Afedersiniz Dolmabahçe'de camiye bira şişeleriyle girdiler. Bunlar böyle ahlaksız. Dolmabahçe’deki Başbakanlık ofisimize saldırdılar. Sonunda bu Gezicileri derdest ettiler. Bu millete kimse bedel ödetemeyecek. Bazıları şimdi sızlıyorlar. 'Benim oğlumun suçu yok' diye. Suçu yoksa çıkar, varsa bedelini öder. Zira 15 Temmuz’u unutmadık.

-17-25 Aralık'ta emniyet - yargı darbesine teşebbüs ettiler. Milletimizin iradesine çarptılar. 'Çözüm süreci' dedik, önlerini açtık. Yanaşmadılar. Bir daha çözüm süreci beklemeyin. Geçti o iş.

-Birileri çıkmış, portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir. Sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini bilmezsen haddini bu millet patlatır enseni. Sokağa mı çağırıyorsun işte buyur.

<haber-yatay:1171905,1171841,1168573,1166274>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler