Kılıçdaroğlu hakkında skandal sözler sarf eden rektörden geri adım

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Mazhar Bağlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "İmanla alakası olmayanın dindar görünmeye çalışmasından daha büyük bir sahtekarlık yoktur" ifadelerinde bulundu. 20 dakika sonra attığı tweeti silen Bağlı, farklı bir açıklama yaptı.

Yayınlanma: 22.12.2018 - 14:46
Abone Ol google-news


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Erzurum Çat Belediyesi İslam Eserleri Müzesi'nin açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasını yaptığı sırada Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Mazhar Bağlı, sosyal medya hesabından bir tweet paylaştı. 

Bağlı'nın Kılıçdaroğlu hakkında "dinle imanla alakası olmayan" ifadelerinde bulunduğu tweet şu şekilde:

<haber-dikey:1178413>

"En kalbi temiz müslüman biziz ve en hakiki İslami anlayış bizimkidir sezonunu sn Kılıçdaroğlu Erzurum’dan başlattı.

İnançlı birisinin dini kimliğini izhar etmesi normal ama dinle, imanla alakası olmayanın dindar görünmeye çalışmasından daha büyük bir sahtekarlık yoktur."

GERİ ADIM

20 dakika sonra attığı tweeti silen Bağlı, "En kalbi temiz müslüman biziz ve en hakiki İslami anlayış bizimkidir sezonunu sn Kılıçdaroğlu Erzurum’da başlattı. Din, gizli bir sır değildir. Zahirle hükmeder. Kimin imanlı olup olmadığı onun beyanı ve pratikleri ile anlaşılır" şeklinde yeni bir paylaşım yaptı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler