Adalet Bakanı Gül'den sert sözler

Adalet Bakanı Gül, "Umarım uluslararası toplum Erdoğan'ın Kürtleri katletmesini önler" ifadelerini kullanan İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked'e yanıt verdi. Gül, "Ne terör devleti İsrail’in YPG, PKK gibi terör örgütlerine destek fırsatını ganimet bilerek saldırmasına ne de İsrail Adalet Bakanı’nın terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 26.12.2018 - 16:07
Abone Ol google-news

Adalet Bakanı Gül, Twitter hesabından, İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked’in "Umarım uluslararası toplum Erdoğan'ın Kürtleri katletmesini önler" şeklindeki açıklamasına cevap verdi.

<haber-dikey:1182211>

Bakan Gül, "Türkiye’nin terörle mücadeledeki azim ve kararlılığı, hem sahada hem masa başında aldığı sonuçlar ve Cumhurbaşkanımızın haykırdığı hakikatler, yalnızca İsrail Başbakanı Netanyahu’yu değil, İsrail Adalet Bakanı’nı da fazlasıyla rahatsız etmiş. Ne terör devleti İsrail’in YPG, PKK gibi terör örgütlerine destek fırsatını ganimet bilerek saldırmasına ne de İsrail Adalet Bakanı’nın terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz. Bizler bu coğrafyada zulüm, işgal ve terörün sonu gelene dek rahatsızlık vermeye devam edeceğiz" dedi.

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler