Erdoğan'dan Münbiç açıklaması: Psikolojik eylem

Gazetecilerin Münbiç'le ilgili sorularını yanıtlayan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye'nin Menbiç'e yönelik psikolojik bir çalışma, eylem içerisinde olduğunu biliyoruz. Kendi bayrağını dalgalandırma diye bir olay olduğunu biliyoruz " dedi.

Yayınlanma: 28.12.2018 - 14:29
Abone Ol google-news
<video:1184471>

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Münbiç'teki gelişmelerle ilgili "Suriye'nin psikolojik bir eylem içinde olduğunu biliyoruz" dedi.

Erdoğan, "Bizim bütün hedefimiz burada YPG'nin gerekli dersi almasıdır. Bu konuda da kararlılığımız tamdır" diye konuştu. 

"Suriye'nin bölünmesine karşıyız" diyen Erdoğa, "Hedefimiz, oradaki terör örgütlerinin çıkmasıdır. Örgütlerin çıkması halinde bize de yapacak iş kalmaz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın sabah heyetim Moskova'ya gidecek. Dışişleri Bakanın riyasetinde Savunma Bakanım, İstihbarat Başkanım ve aynı zamanda özel temsilcim ve Büyükelçim dörtlü bir ekiple oraya gidecekler ve orada bu konuları etraflıca ele alacaklar" şeklinde konuştu.

<haber-yatay:1184287,1184444,1184145>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler