‘Ayrımsız hizmete devam’

CHP Konyaaltı Belediyesi başkan adayı Semih Esen, ilçede devralacağı bayrağı da daha yükseklere taşıyacağını ifade etti.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 19:46
Abone Ol google-news

 

CHP Konyaaltı Belediyesi başkan adayı Semih Esen, martta yapılacak olan yerel seçimlerde ilk hedeflerinin büyükşehiri kazanmak olduğunu belirterek, CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Muhittin Böcek’ten teslim aldığı Konyaaltı’nı CHP ilkeleri doğrultusunda başarıyla yöneteceğini söyledi. Esen, “Partimizin ilkeleri ışığında hiçbir ayrım yapmaksızın Konyaaltı halkına hizmet etmek için çalışacağım. Onların sorunlarına çare olacağım” dedi.

PM onay verdi...

Önceki dönem Antalya İl Başkanı olan Semih Esen CHP Parti Meclisi’nde (PM) oybirliği ile Konyaaltı belediye başkan adayı oldu. CHP Konyaaltı Belediyesi başkan adayı Semih Esen, Antalya ve Antalyalılar için her zaman hizmet edeceğini belirterek, Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Böcek’in Konyaaltı için birçok başarılı işe imza attığını ve bu başarıyı yeni dönemde seçimi kazanarak devam ettireceklerini söyledi. Belediye başkanı seçildiğinde Konyaaltı için Böcek’ten tavsiyeler alacağını anlatan Esen, “Göreve geldiğimde tabii ki yapacağım ilk iş Konyaaltı’nın 4 dönem başkanlığını başarıyla yürütmüş ve görevi devir alacağım Muhittin Böcek’ten tavsiyeler almak olacak. Belediyede halihazırda çok başarılı arkadaşlarımız var. Onlarla tanışarak projelerimizi sırasıyla gerçekleştireceğiz. Hizmet vermeye devam edeceğiz. Partimizin ilkeleri ışığında hiçbir ayrım yapmaksızın Konyaaltı halkına hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Onların sorunlarına çare olacağım” diye konuştu.

Projeler hazır

Konyaaltı için hazırladıkları projeleri ileride paylaşacaklarını söyleyen Semih Esen, “Konyaaltı Belediyesi bugüne kadar başarıyla yönetilmiş ve pek çok başarılı projeyi hayata geçirmiş bir belediyedir. Devir aldığımız bayrağı daha yükseğe taşıyacağız” ifadelerini kullandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’li tüm belediyelerde asgari ücretin 2 bin 200 TL olacağı yönündeki sözlerini de anımsatan Esen, “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun konuyla ilgili açıklaması tüm belediyelerimiz için bir talimat niteliğindedir. Dolayısıyla Konyaaltı Belediyesi’nde de asgari ücret en az 2 bin 200 TL olacaktır” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler