Meclis başkanından yerel seçim mesajları

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 2018’in son gününde Darülaceze’ye, İtfaiye Teşkilatı’na ve Polis Merkezi’ne ziyaretlerde bulundu.

Yayınlanma: 01.01.2019 - 21:00
Abone Ol google-news

<haber-dikey:1187784>

TBMM Başkanı ve AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkanı adayı Yıldırım, 2018’in son gününde Kayışdağı’nda bulunan Darülaceze, Ümraniye İtfaiye Teşkilatı ve Tuzla Orhanlı Polis Merkezi’ni ziyaret etti. İBB adayı Yıldırım Meclis Başkanı olarak karşılanırken yaklaşan yerel seçimlere yönelik konuştu. Yıldırım, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbulumuz için, Türkiyemiz için güzel günlerin geleceği bir seçim olsun. Yerel yöneticilerin seçileceği bu seçimde yarışa giden bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Biz de İBB başkanı adayı olarak ilçe adaylarımızla birlikte 3 aylık süre içinde hemşerilerimiz ile bir araya geleceğiz. Onların sesine kulak vereceğiz, dinleyeceğiz. Az konuşacağız çok dinleyeceğiz” dedi.

Mazerete sığınmadık
2019’a büyük umutlarla girdiğini kaydeden Yıldırım, “2018’de bazı sıkıntılar yaşadık. Zorluklarımız var. Bu zorluklar 2019’da da bir miktar olabilir ama İstanbullular şunu bilsin, biz hiçbir zorluğun arkasına mazeret olarak sığınmadık. Darbecilerin, FETÖ’cülerin, kumpasçıların üzerine gittik. Bugün İstanbul’da, Türkiye’nin 81 vilayetinde yurttaşlar artık rahat bir şekilde evlerine, iş yerlerine, dağa, bayıra, yola gidebiliyorsa kahraman Mehmetlerimizin, yurdun her karış toprağında gece gündüz eli tetikte tuttuğu nöbetler sayesindedir” diye konuştu.

Yıldırım’a ziyaretlerinde İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AKP Ümraniye Belediye başkan adayı İsmet Yıldırım eşlik etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler