Bahçeli, İnce’yi hedef aldı

MHP Genel Başkanı, aday tanıtım toplantısında konuştu.

Yayınlanma: 24.01.2019 - 21:43
Abone Ol google-news

Yerel seçim aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi, isim vermeden hedef aldı.

MHP, 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkanları aday tanıtım toplantısı düzenledi. Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ve 863 adayın tanıtıldığı toplantıda konuşan Bahçeli, MHP’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin mimarlarından olduğunu ve yerleşmesinin “hayat memat” konusu olduğunu anlattı. Muharrem İnce’nin geçen hafta, “Sadece bir yerel seçimi beka sorunu olarak millete anlatmak olsa olsa zekâ sorunudur. Bu yaklaşımdan uzak durmamız lazım” yönündeki sözlerini yanıtlayan Bahçeli, “İnce ince nifak taşları döşeyen, kıyıda köşede, orada burada partisinin genel başkanını hedef alan bir zat da, Cumhurbaşkanı adaylığında yaşadığı şok ve hezimeti atlamadığından ağzından çıkanı kulağı duymayacak bir noktaya savrulmuştur. Aklı epey incelmiş bu zavallıya göre, sadece bir yerel seçimi beka sorunu olarak millete anlatmak olsa olsa zeka sorunuymuş. Bu yaklaşımdan da uzak durulması lazımmış. Vay densiz vay, bekayı zekâ sorunu olarak görmek ancak senin gibi mankurtların işidir, ancak senin gibi sabah başka akşam başka konuşan çarkı feleklerin üslubudur. Kimin ne söylediğinin önemi yoktur. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri beka seçimidir” dedi.

“ABD’nin dayattığı güvenli bölge teklifiyle terör örgütlerinin güvenliğini sağlama gayesi ön plandadır” diyen Bahçeli, Alparslan Türkeş’in “Kürtler ne kadar Kürtse biz de o kadar Kürt’üz. Biz ne kadar Türksek onlar da o kadar Türktür” sözlerini tekrarlayarak adaylarının olduğu yerde kendi partilerine AK Parti’nin olduğu yerde de AKP adaylarına oy verilmesini istedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler