Bahçeli: Beka için bekçiliğe razıyız

Mustafa Yıldızdoğan, Ahmet Şafak gibi ülkücü camianın yakından tanıdığı 25 sanatçının katıldığı bir konser gerçekleştirildi. Bahçeli’ye tespih hediye edildi.

Yayınlanma: 09.02.2019 - 21:35
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine “Saray’ın bekçisi” diyen CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle hedef aldı. Kılıçdaroğlu’na, “Bir siyaset enkazı mıdır? Siyasi tükenişine az kaldı” diyen Bahçeli, “Türkiye’nin bekası için bekçi olmaya razı olduklarını” da kaydetti.

Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP İzmir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile ilgili “Babadan oğula suç geçmez, oğuldan babaya da suç geçmez” sözlerine değinerek, “Ülküdaşlarımın çocukları yıllarca devlet hizmetine bile alınmadı. Haksız ve hayasız şekilde sabıka kayıtları yıllarca sakıncalı gösterildi. Hani babadan oğula suç geçmiyordu? Ey zalimler, size gelince geçmeyen, bize gelince kurşun gibi deldi de geçti” tepkisini gösterdi. 9 Şubat 1969’da kurulan MHP, ilk kongresini yaptığı Adana’da çeşitli etkinliklerle 50. yıldönümünü kutluyor. Bu kapsamda Adana’ya gelen MHP lideri, TÜYAP Fuar Alanı’ndaki etkinlikleri de izledi. Etkinliğe AKP genel başkan yardımcıları Ömer Çelik ve Jülide Sarıeroğlu’nun yanı sıra Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Abdullah Doğru, Şükrü Erdinç, Ahmet Zenbilci ve AK Parti Sağlık Gıda ve Politikalar Kurulu üyesi Necdet Ünüvar da katıldı.

Erdoğan’ın telefonla arayıp Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismini Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirmeyi düşündüklerini belirttiğini söyleyen Bahçeli, “50. kuruluş yılı için müstesna armağan olmuştur. Cumhurbaşkanımıza ayakta takdir, tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler