'Suyu yüzde 40 ucuza vereceğiz'

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Şişli’de yurttaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. İmamoğlu’na seçim gezisi sırasında CHP Şişli Belediyesi başkan adayı Muammer Keskin ve Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de destek verdi.

Yayınlanma: 25.02.2019 - 22:32
Abone Ol google-news

Ekrem İmamoğlu dün ilk olarak Romanlar ve çiçekçiler derneği üyeleriyle bir araya geldi. Kentin en önemli sorununun “yoksulluk” olduğunu belirten İmamoğlu, “Suyunuza kadar hayatı ucuzlaştıracağız. Evinize yüzde 40 daha ucuza girecek su. Süreç içinde yapacağımız projelerle evinizdeki musluktan doya doya su içeceksiniz” dedi. Muammer Keskin’de “Kuştepe bize yabancı değil. Tüm sorunlarınızı biliyoruz. Hepsinin çözümü var. Büyükşehir belediyesi başkan adayımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte tüm sorunlarınızı çözeceğiz” diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler daha sonra Darülaceze sakinlerini ziyaret etti. Kurtuluş Caddesi’nde bulunan seçim irtibat ofisini Keskin ve Büyükerşen ile birlikte açan ve burada yurttaşlara seslenen İmamoğlu, “Şişli ve İstanbul ayrı siyasi anlayışla yönetildi. 1 Nisan’dan itibaren beraber yöneteceğiz” dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler