Zeybekci: Tunç Soyer ile canlı yayında tartışırım

AKP İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, CHP'li rakibi Tunç Soyer ile canlı yayında şehrin sorunlarını tartışabileceğini söyledi. Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Adayı Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş ile tartışma programına çıkmayı istediğini “Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim” sözleriyle belirtmişti.

Yayınlanma: 06.03.2019 - 13:36
Abone Ol google-news

Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan Nihat Zeybekci bir soru üzerine prensip olarak CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer ile canlı yayında şehrin sorunlarını tartışacabileceğini belirterek "Öyle bir şey olursa hayır demem." ifadelerimi kullandı.

İzmir'i bilim, teknoloji ve yazılım alanında dünyanın cazibe merkezine getireceklerini anlatan Zeybekci, iki yıl içerisinde şehrin trafik sorununu rahatlatacaklarını belirtti.

AKP'nin bu sefer İzmir'de belediye başkanlığını kazanacaklarını dile getiren Zeybekci, "İnşallah o sefer bu sefer" ifadelerini kullandı.

ÖZHASEKİ İZİN İSTEMİŞTİ

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Adayı Mehmet Özhaseki “Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkar mısınız?” sorusuna, “Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim” yanıtını vermişti.

<haber-yatay:1278115,1279547>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler