İmamoğlu'ndan HDP'li yurttaşa: Hemşeriyiz, dostuz, komşuyuz

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün seçim çalışmaları kapsamında Beykoz ve Şile’de yurttaşlarla bir araya geldi.

Yayınlanma: 15.03.2019 - 23:18
Abone Ol google-news

Beykoz Yenimahalle’de yurttaşlarla buluşan İmamoğlu’na, çocuğu engelli olan Nükhet Uluırmak isimli bir kadın “21 yaşında down sendromlu bir oğlum var. Bu yaşına kadar bir meslek edindiremedik. Yolladığımız okullar işe yaramadı. Hepsi para tuzağı” dedi. İmamoğlu da “İşini iyi yapanları tenzih ederim ama genel olarak böyle bir sorun var. Biz, Beylikdüzü’nde engellilere ve ailelerine yönelik gündüz bakımevleri açtık. Bunu, tüm kente yayacağız” diye konuştu. HDP’li olduğunu söyleyen bir yurttaşın, “Oyum size ama HDP’yi dışlamayın” sitemi üzerine ise Ekrem İmamoğlu, “Gel sarılalım. Ne dışlaması. Hemşeriyiz, dostuz, komşuyuz” diye konuştu.

CHP Yenimahalle Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını kurdele keserek gerçekleştiren İmamoğlu, kadınları etrafına toplayarak, “Kadınların ruhuyla, güzelliğiyle, katkılarıyla bu mahallede çok güzel bir oy alacağız” dedi. İmamoğlu, konuşmasının ardından Çavuşbaşı Mahallesi’ndeki yurttaşlarla buluştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler