MHP lideri seçim çalışmaları kapsamında Manisa’da yurttaşlara seslendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Hangi partiyi seçerseniz seçiniz. Ama mutlaka namus ve vatan borcu olan oyunuzu kullanmak için sandığa gidiniz. Hiçbir oy boşa atılmış bir tercih değildir. Mutlaka seçiminizi yapınız” dedi.

Yayınlanma: 16.03.2019 - 22:38
Abone Ol google-news

Bahçeli, yerel seçimler kapsamında gittiği Manisa’da yaptığı konuşmada özetle şunları kaydetti:

- Beş harfli üçlü çete: CHP-HDP-İP-SP-ÖDP zillete bulaşmış, zilletle buluşmuştur. Kılıçdaroğlu’nun kulağına fısıldayıp konuşturuyorlar. İp başkasının elinde, kumanda başkasının üzerinde. Sanki tutsak alınmış. Sanki aklı ve vicdanı sökülüp atılmış. CHP’ye oy veren kardeşlerim zillete müstahak değildir. HDP’li teröristler Kürdistan diyor, isimleri beş harften oluşan üçlü çeteden çıt çıkmıyor.

- Milliyetçiliği bilmiyor: Kılıçdaroğlu, YPG’ye zeytin dalı uzatmasından utanmıyor, bizim milliyetçiliğimize gafilce dil uzatıyor. Milliyetçiliği bilmiyor, çünkü milliyetçi değil. Buna nasıl cüret edebilecek? Kılıçdaroğlu ve kimliksiz ortağı İP; bizim milliyetçiliğimizi batının zalim milliyetçiliği ile karıştırıyor. Bizim milliyetçiliğimizi kendi kabile zihniyetlerine benzetiyorlar.

- Mutlaka seçiminizi yapın: Hangi partiyi seçerseniz seçiniz. Ama mutlaka namus ve vatan borcu olan oyunuzu kullanmak için sandığa gidiniz. Hiçbir oy boşa atılmış bir tercih değildir. Mutlaka seçiminizi yapınız. Manisa’nın ve kendinizin gelecekteki yerinizi belirleyiniz. Bizim hesabımız zilleti oluşturan partilerledir. CHP’ye, İP’e, HDP’ye, SP’ye oy veren her vatandaşımızı kucaklarız, onlara saygı duyarız. İnsanımızı Alevi-Sünni diye ayırmayız. Köklere, kökenlere göre bölmeyiz. ‘Kime oy vereceğim belli değil, kararsızım’ diyen vatan evladı, çekinme, zaman geçiyor, bir ve birlikte olalım, Türkiye’nin kurtuluşu için Cumhur İttifakı’nda buluşalım.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler