CHP Seyhan Adayı Akay: Uyuşturucu bir ‘beka’ sorunudur

CHP Seyhan Belediyesi Başkan adayı Akif Kemal Akay, Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Emekli Subaylar Derneği’ni ziyarette, vatanın birliği, bütünlüğü ve toplumun huzuru için canlarını feda eden şehitlerin ve gazilerin hakkının ödenemeyeceğini, “Şehit aileleri başımızın tacıdır” sözleriyle ifade ederken, uyuşturucu kullanımıyla mücadele konusundaki hassasiyetini de “Uyuşturucu k

Yayınlanma: 22.03.2019 - 22:50
Abone Ol google-news

Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Malulleri Derneği Başkanı Emine Bilge ve şehit yakınlarıyla bir araya gelen CHP’li Akay, Seyhan Belediyesi olarak şehit ailelerinin her zaman yanlarında olacakları sözünü verdi. Akay, “Şehitlerimizin emaneti olan ailelerini kendi ailemiz olarak kabul ediyor, her sorunlarının çözümü noktasında üzerimize düşen ne varsa yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Adana Şubesi’ni ziyarette de, emekli Albay Rauf Yücetürk, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen Akay, Atatürk ilke ve devrimleri ile Cumhuriyetin kazanımları konusunda hassasiyetinden dolayı TESUD mensuplarını kutladı, “Çağdaş bir uygarlık olma hedefiyle kurulan Cumhuriyetimizin bugün de tek teminatı Cumhuriyet kazanımları ile Atatürk ilke ve devrimleridir. Ülkemizin birliği, bütünlüğü, halkımızın huzuru ve refahı için bu hassasiyetleri bir yaşam felsefesine dönüştürme sorumluluğunu taşıyoruz” diye konuştu.

Ziyaretlerinde belediye başkanlığı döneminde yaşama geçireceği projeleri de anlatan Akay, özellikle gençler arasında yaygınlaşan uyuşturucu kullanımındaki artışın endişe verici boyuta geldiğini vurguladı, sözlerini, “Uyuşturucu hemen her kentin ve ülkenin bir beka sorunu haline gelmiştir. Bu konuda Adana Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Seyhan’da, Türkiye’ye örnek olacak bir, ‘Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’ kurmayı hedefliyoruz. Bunları gerçekleştirmek için sizlerden destek bekliyoruz” diyerek tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler