Muharrem İnce açıkladı: Yedi il ve İstanbul'da dört ilçe kazanılabilir

Yerel seçim çalışmaları kapsamında 30 ili ziyaret eden CHP’nin eski cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP adaylarının İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Mersin gibi büyükşehirleri alabileceğini dile getiren İnce, İstanbul’da da Küçükçekmece, Sancaktepe, Üsküdar ve Esenyurt’un kazanılabileceğini söyledi.

Yayınlanma: 30.03.2019 - 10:45
Abone Ol google-news

İnce, yaptığı ziyaretlerde siyasette değişimin başladığını gördüğünü belirterek, “Asıl önemlisi AKP seçmenindeki değişim. Geçmişte AKP’den başka partiye oy vermemekte kararlı seçmenin bu sefer farklı düşüneceğini görüyorum” dedi.

Sözcü’den Özlem Gürses’e konuşan deneyimli siyasetçi İnce, 17 yıldır hep AKP’ye oy verenlerin ama sefer ilk kez ‘millet ittifakı’nın adaylarına oy vereceğini söyleyen seçmenler gördüğünü ifade etti.

İnce, 24 Haziran’daki seçimlerden sonra CHP seçmeninde oluşan ‘kırgınlığın’ azaldığını dile getirerek, şöyle konuştu: “Kırgınlar… Ama bunun bir ülke görevi olduğunu düşünüyorlar ve sandığa gidecekler. Bunu hissediyorum.”

CHP adaylarının İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Mersin gibi büyükşehirleri alabileceğini dile getiren İnce, İstanbul’da da Küçükçekmece, Sancaktepe, Üsküdar ve Esenyurt’un kazanılabileceğini söyledi.

<haber-yatay:1320141>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon