İYİ Parti İl Başkanı Kavuncu: İstanbul’a sevgi dili geldi

Yerel seçimlerde CHP ile birlikte Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “Martın sonu bahar oldu. Türkiye’ye, İstanbul’a yeni bir enerji ve sevgi dili geldi” dedi.

Yayınlanma: 04.04.2019 - 21:18
Abone Ol google-news

İstanbul’da başa baş giden seçim sonuçları neticesinde resmi olmayan sonuçlara göre CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu belediye başkanı seçildi. Seçim sürecinde birçok alanda İmamoğlu ile birlikte hareket eden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, seçim sürecini gazetemize değerlendirdi.

Seçim sonuçlarını Ekrem İmamoğlu ile birlikte izleyen Kavuncu, “Anadou Ajansı sonuçları ilk açıklamaya başladığında bizi şaşırtmadı. Her zamanki taktiğini gerçekleştirdi” dedi. İmamoğlu’nun seçim sürecinde gösterdiği başarının yadsınamayacağını kaydeden Kavuncu, “CHP İstanbul gönüllüleri çok iyi bir çalışma çıkardı. İmamoğlu seçim sürecinde çok emek sarf etti. Ekrem Bey’in arkasında da çok iyi bir ekip var. İstanbul’da bulunan sandıkların yüzde 99’unun imzalı tutanakları temin edildi. Kendi kaynağından gelen verilerin verdiği bir rahatlık vardı. Bu seçim sonucunda da gördük ki martın sonu bahar oldu. Türkiye’ye bir enerji ve sevgi dili geldi” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler