İmamoğlu'ndan Paris Belediye Başkanı'na geçmiş olsun mesajı

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu, Notre Dame yangını nedeniyle Paris'in Sosyalist Partili Belediye Başkanı Anne Hidalgo'ya resmi Twitter hesabından geçmiş olsun mesajı iletti.

Yayınlanma: 16.04.2019 - 11:48
Abone Ol google-news


Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından Türkçe ve Fransızca yayınladığı mesajında "Sevgili @Anne_hidalgo, Notre Dame'i tahrip eden ateş, yalnızca Fransızların değil, bir bütün olarak insanlığın acısıdır. İstanbul halkı ile bağlantılı olarak, bu korkunç günde kalplerine acı dokunan tüm Parislilerin üzüntülerini paylaşıyorum" yazdı. 

İmamoğlu, Soyer ve Yavaş'ı tebrik etmişti 

Paris'in Sosyalist Partili Belediye Başkanı Anne Hidalgo, Türkiye'de yerel seçimlerdeki başarısı nedeniyle Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere CHP adaylarını Türkçe tebrik etmişti.

Hidalgo, resmi sosyal medya hesabından paylaştığı Türkçe mesajında, "Türkiye'nin ve özellikle Ankara, Istanbul ve Izmir'in çoğulcu demokrasiye, adalete ve temel hak ve özgürlüklere inanan yeni Belediye Başkanlarını kutluyoruz. Paris'in dostluğundan şüpheniz olmasın" ifadelerini kullanmıştı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler