Hayri İnönü, İhsan Özkes'i tekzip etti

Mustafa Sarıgül'ün Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü tehdit ettiği yönündeki iddia İnönü tarafından da doğruladı.

Yayınlanma: 18.12.2014 - 17:48
Abone Ol google-news

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eşi Doç. Nazlı İnönü'nün, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini iddia etmesi üzerine CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun iki tarafı uzlaştırmakla görevlendirdiği Özkes, ''Hayri İnönü'ye hem birebir hem de Sarıgül'ün de olduğu görüşmemizde kendisine basında yer aldığı gibi tehdit olup olmadığını sordum. Aynı soruyu Genel Başkanımız da sordu. Her iki yerde de İnönü, 'yok' dedi. Son yaptığımız görüşmeden de tokalaşarak ve uzlaşarak ayrılmışlardı'' diye konuştu.

Konuya Sarıgül'den yalanlama gelirken, Hayri İnönü ise akşam saatlerinde yaptığı açıklamada eşinin açıklamalarını doğrulayarak, "Gerçeğe aykırı yapılmış tüm açıklamaları ve beyanatları şiddetle tekzip ettiğimi kamuoyunun bilgilerine sunarım" ifadelerini kullandı. İnönü'nün açıklaması şöyle:

CHP'li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Doç. Nazlı İnönü, Mustafa Sarıgül'ü kendilerini tehdit etmekle suçlamış, eşine ağza alınmayacak küfürler ettiğini söylemiş ve "mafya tutmaktan" söz ettiğini ileri sürmüştü.

Sarıgül-İnönü tartışmasında yeni açıklama: Ben şahidim...

Mustafa Sarıgül'den Nazlı İnönü'ye yanıt


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler