CHP'li Özel’den Erdoğan’a: Kaçıncı kandırılışın

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Barış Pınarı Harekatı sırasında gerçekleştirilen mutabakatlarda gerekenlerin yapılmadığına ilişkin açıklamada bulunduğunu belirterek, “Kaçıncı kandırılışın, aldatılışın? Bu sözün tutulmayacağını herkes biliyordu. Sen inanınca kargaları güldürdün. Sözler tutulmadı, operasyon durduruldu, mektup yutuldu, şimdi de ‘barışalım’ ziyaretine gidiyor” dedi.

Yayınlanma: 07.11.2019 - 22:26
CHP'li Özel’den Erdoğan’a: Kaçıncı kandırılışın
Abone Ol google-news

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Macaristan’a giderken, Barış Pınarı Harekatı sırasında gerçekleştirilen mutabakatlarda gerekenlerin yapılmadığına ilişkin açıklamada bulunduğunu belirterek, “Kaçıncı kandırılışın, aldatılışın? Bu sözün tutulmayacağını herkes biliyordu. Sen inanınca kargaları güldürdün. Sözler tutulmadı, operasyon durduruldu, mektup yutuldu, şimdi de ‘barışalım’ ziyaretine gidiyor” dedi.

Özel, Suriye’de öldürülen YPG/PKK’li terörist Özge Aydın’ın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın Meclis’te düzenlediği bir basın toplantısında yer almasına yönelik videoya ilişkin soru üzerine, “Veli Ağababa’nın o gün tıp fakültesi öğrencilerini dinlediği kişiyle bu terörist arasında 7 yıl zaman vardır. Terörü lanetliyoruz. ‘Bu terörist Meclis’e nasıl girdi’ derseniz dönemin İçişleri Bakanı ve Emniyet bürokrasisine sormak lazım. Niye girdi? O gün terörist değildi. Veli Ağbaba, onun terörist olduğunu bilseydi devletin yapmadığını yapar, onu devletin ilgili kurumlarına teslim ederdi” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler