Seçmen listeleri askıdan iniyor

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Özünal, seçmen listelerinin bugün askıdan ineceğini, seçmenlerin 17.00'ye kadar listeleri kontrol etmeleri gerektiğini bildirdi.

Yayınlanma: 27.03.2015 - 11:19
Abone Ol google-news

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, seçmen listelerinin askıdan ineceğini belirterek, "O bakımdan vatandaşlarımızın 17.00'ye kadar muhtarlıklara gidip seçmen listelerini kontrol etmeleri gerekir" dedi.

Özünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurt içi ve dışı listelerinin Yüksek Seçim Kurulunun açıkladığı seçim takvimi kapsamında 14 Mart'ta askıya çıkarıldığını anımsattı.

Seçmenlerin askı listelerine yoğun ilgi göstermediğini savunan Özünal, "Ülkemizdeki vatandaşlarımızın duyarlı olmaları gerekirdi çünkü bu seçim her seçimden daha önemli" ifadesini kullandı.

Özünal, sonradan pişman olmanın hiçbir anlam ifade etmeyeceğini dile getirerek, " Seçmen listeleri bugün askıdan inecek. O bakımdan vatandaşlarımızın 17.00'ye kadar muhtarlıklara gidipseçmen listelerini kontrol etmeleri gerekir. Kayıtlarını, oy kullanacakları yere yaptırmaları hem kendi hem de ülkemizin menfaatine" şeklinde konuştu.

Demokrasinin en güzel örneğinin sandık olduğunu vurgulayan Özünal, demokrasiyi benimseyenlerin bazı ilkelere uymaları gerektiğini sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler