Skandal itiraf: İktidarın formülü halkı borçlandırmakmış

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AKP’nin girdiği her seçimden nasıl zaferle çıktığının formülünü canlı yayında anlattı.

Yayınlanma: 08.04.2015 - 17:42
Abone Ol google-news

AKP'nin aday belirleme komisyonunda da yer alan Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Habertürk canlı yayınında Veyis Ateş'e aday belirleme süreci ve AKP'nin seçim stratejisi konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

HALK BANKALARA BORÇLANMIŞ, MUHALEFETİ TERCİH ETMEZ

AKP'nin girdiği bütün seçimleri kazandığını ve bu seçimi de kazanacağını söyleyen AKP'li Mahir Ünal, MHP'nin oylarındaki yükselişe rağmen halkın yine kendilerini tercih edeceğini çünkü konut kredisi, otomobil kredisi gibi bir çok yolla borçlandığını ve bu nedenle de seçmenlerin 'istikrar için' yine AKP'yi tercih edeceğini savundu. Ünal, "CHP'ye oy veren bazı seçmenler 'CHP'nin iktidara gelmesini istemiyorum' diyor. Çünkü ekonomiyi yönetebileceğine inanmıyor' dedi.  

AKP'DEKİ İSTİFALAR: DEMAGOJİYE GÖRE SEÇİYORUZ!

Diyarbakır adayı Abduurrahman kurt ve Batman adayı Mehmet Emin Ekmen'in aday sıralamasını beğenmeyerek istifa etmeleri konusunda soruyu cevaplayan Ünal, "Biz bir kadro partisiyiz. Takım halinde başarılı olabiliriz. Eğer hoca ilk 11'de görev vermemişse küsmek olmaz. Adaltarı belirlerken bir çok faktöre bakıyoruz. O ilin demagojik yapısına (demografik demek istiyor) bakıyoruz, ona göre seçiyoruz" dedi.

ERDOĞAN AK PARTİLİ DEĞİL

Osman Gökçek'in 'akraba' kriteri nedeniyle aday gösterilmemesine rağmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ınaday gösterilmesine yönelik eleştiriler konusundaki soru üzerine Ünal, "Satın Erdoğan partimizin kurucusudur ama kendisi şu anda AK Partili değildir. Dolayısıyla bu kriterle damadını aday yapmamamız, Sayın cumhurbaşkanının hala daha partili olduğu anlamına gelirdi" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler