Camide siyaset

Düzce milletvekili adayları Faruk Özlü ile Ayşe Keşir akşam namazından sonra camilerde cemaate propaganda yaptı. Camilerin içerisine adaylar ve beraberindekilerin oturması için sandalye ve masalar konuldu.

Yayınlanma: 22.05.2015 - 00:06
Abone Ol google-news

AKP Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Yığılca ilçesinde camilerde seçim çalışması yaptı. CHP ve MHP, camide propagandaya sert tepki gösterdi.

AKP Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü ile Ayşe Keşir geçtiğimiz günlerde Yığılca’da seçim çalışmalarına katıldılar. AKP’li adaylar ve beraberindekiler akşam namazından sonra camilerde cemaate propaganda yaptı. Camilerin içerisine milletvekili adayları ve beraberindekilerin oturması için sandalye ve masalar konuldu. Faruk Özlü ile Ayşe Keşir’in camilerde vatandaşlara hitap ederken çekilen fotoğrafları sosyal medyada yayılınca büyük tepki çekti.

MHP Düzce İl Başkanı Onur Özen, “Cami içinde siyaset yapılması kabul edilir değil. Bu dine ve camiye giden insanlara yapılan saygısızlık” dedi. CHP Düzce İl Başkanı Müjgan Çakman ise “Açıkçası çok şaşırdığımızı söyleyemeyeceğim. Mevcut iktidar bunu her zaman, her ortamda değerlendiriyor” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler