Hakan Şükür: Rejim değişikliğine doğru gidiyoruz

Samanyolu Haber’de yayınlanan Özel Gündem programının bu akşam ki konuğu Bağımsız İstanbul milletvekili adayı Hakan Şükrü’dü.

Yayınlanma: 25.05.2015 - 23:34
Abone Ol google-news

Hakan Şükür hem siyasete atıldığı günden bugüne yaşadıklarını hem de süreçte yaşanan usulsüzlükler, haksızlıklar ve hukuksuzluklar üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Hakan Şükür'ün satır başları:

“HUKUK KENDİLERİNE LAZIM OLDUĞU ZAMAN HATIRLIYORLAR”

Şükür, özgürlüklerin kısıtlandığı ortamda 4 senede çok şey yaşadık milletçe ve şimdi özgürlüğe doğru gidiyoruz diyebilirim. Bu millete hizmet için yola çıktıklarını söylerlerken şimdi derin dehlizlerde kayboldular.

Hukuk kendilerine lazım olduğu zaman hatırlıyor. Geçmişin mağdurlarının bugün yeni mağdurlar çıkarması acınası bir durum. Biz bu süreçlerde hukuksuzluklardan hukuk öğrenmeye başladığımız bir süreç yaşıyoruz.

“REJİM DEĞİŞİKLİĞİNE DOĞRU GİDİYORUZ”

İnsanlara elinizdeki güçle başka şeyler söyleniyor. Yaşadığımız süreç herkesin çok net gördüğü bir süreç aslında bunu görmek ve bu utançla en tepede olmak ya da oradan yönetmek dediğim gibi birilerinin her halde bir oyunu ki rejim değişikliğine gitmek yani hukukun önüne çıkmamak için böyle bir mecburiyet hasıl oldu ve şu anda oraya doğru gidiyoruz.

“FİİLİ BAŞKANLIK SİSTEMİ VAR”

Başkanlık sistemi belki resmiyette yok ama Meclis’in çok uzun zamandır ben böyle çalıştığını muhalefet partilerinden de duyuyorum. Soru önergelerinin, milletini haber alma hakkına (ne yapıldığına dair fikir elde etme hakkına büyük bir gasp var)

Türkiye’de gelecek adına adım yok. Türkiye’de proje anlatılamıyor. Neden? Çünkü büyük bir ekonomik sıkışma var. Hala eski açılışlara 5-6 defa tekrardan açılıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler