CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan çok önemli koalisyon açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun CHP ile koalisyon görüşmeleri sürerken, "MHP ile de temas halindeyiz" sözlerini değerlendirdi.

Yayınlanma: 01.08.2015 - 09:54
Abone Ol google-news



Masadan kalkmaları için birilerinin suları bulandırdığını belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Masadan kalkan, masayı deviren taraf olamayacağız" dedi.

Her gün 4-5 şehit cenazesinin geldiği ortamda masadan kalkanın bunun hesabını veremeyeceğini de belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, "AKP işi ağırdan alıyor, ipe un seriyor. Bunun farkındayız ancak ülkenin durumu ortada" ifadelerini kullandı.

"Bizim kırmızı plaka hesabımız yok" diyen Kılıçdaroğlu, "AKP-MHP, hükümeti kurabiliyorlarsa, buyursunlar kursunlar" şeklinde konuştu.

Habertürk gazetesine konuşan Kılıçdaroğlu'nun gündeminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koalisyona yönelik sözleri de vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her yurtdışı çıkışında gündemi değiştirmeye çalıştığını söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Davutoğlu hükümeti kurmayı çok istiyor. Ama Cumhurbaşkanı bu açıklamalarla o fırsatı kendisine vermiyor" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler