2 bakandan ilginç gaflar

Cevdet Yılmaz, İmralı’ya gittiği iddiasına, “Ben hiç o iddiayı takip edemedim” yanıtını verdi. Ayşen Gürcan ise “Müslüman kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılır dediniz mi” sorusuna “Dediğimi düşünmüyorum” cevabını verdi.

Yayınlanma: 31.08.2015 - 01:13
Abone Ol google-news

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu seçim hükümeti kabinesinde yer alan 2 bakan; Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan kendileriyle ilgili iddialara ilginç yanıtlar verdi.

Cumhuriyet tarihinin ilk türbanlı bakanı Gürcan, kapattığı Twitter hesabından attığı iddia edilen “Eğer Müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur” tweeti sosyal medyanın gündemine oturdu. Börek en çok konuşulan konular sıralamasında 3 sıraya kadar yükseldi. CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sözlerin kendisine ait olup olmadığını öğrenmek için Bakan Gürcan’ı telefonla aradı. Nazlıaka, bakandan aldığı ilginç yanıtı Twitter’da takipçileriyle paylaştı. Nazlıaka, bakanın yanıtını “Böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor’ dedi” ifadeleriyle duyurdu.

‘Takip etmedim’

Seçim kabinesinde Başbakan Yardımcısılığına getirilen Cevdet Yılmaz dün beraberindeki bir heyetle Diyarbakır Valiliği’ni ziyaret etti. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz, önceki gün bir televizyon kanalının PKK lideri Abdullah Öcalan’ın bulunduğu İmralı Adası’na gittiğine dair iddialar olduğu yönündeki soruya, “Bilemiyorum, ben hiç o iddiayı takip edemedim doğrusu” diye yanıtladı.

 Düzeltme


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler