Sırrı Süreyya'nın bomba iddiasına Davutoğlu'ndan yanıt

Başbakan Davutoğlu'dan HDPli Sırrı Süreyya Önder'in "Süleyman Şah Türbesi'nin taşınmasını Sinirlioğlu ile ben organize ettim" iddiasına yanıt verdi: Sırrı Süreyya rüya görüyor.

Yayınlanma: 04.10.2015 - 14:27
Abone Ol google-news

Düsseldorf’ta gurbetçilerle buluşan Başbakan Ahmet Davutoğlu miting sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Davutoğlu'dan HDPli Sırrı Süreyya Önder'in "Süleyman Şah Türbesi'nin taşınmasını Sinirlioğlu ile ben organize ettim" iddiasına yanıt gecikmedi.

ŞAH FIRAT'LA İLGİLİ SADECE ÜLTİMATOM VERİLMİŞTİR, SIRRI RÜYA GÖRÜYOR"

(Sırrı Süreyya Önder'in Şah Fırat'ın taşınmasına biz yardım ettik sözleri) Herhalde o senaryo rüyası gördü. Bazen böyle fazla senaryo yazanlar, gerçeklikle senaryoyu karıştırır. TAO felsefesinde, Çuang-Tse'nin bir sözü vardır. 'Dün gece rüyamda kelebek olduğumu gördüm diyor. 'Acaba gerçekte insanım da rüyada mı kelebek oldum? Yoksa rüyadaki kelebek gerçek de şu anda rüyadaki insan mıyım? Çok derin bir felsefi şey var burada. Sırrı Süreyya Bey, herhalde burada senaryolarla gerçekliği karıştırıyor. Kafasında bir senaryo yazmıştı. O senaryo gerçek olmasa da bunu söylemiş.

Bu konuda ne Sırrı Süreyya Bey'le ne de bir HDP'liyle görüşme yapılmamıştır. Sadece şu yapılmıştır, biz şuradan şuraya taşıyoruz diye ultimatom verilmiştir. DEAŞ'a da PYD'ye de rejime de aynı anda verilen ültimatomdur. Şuradan şuraya taşınıyor, herhangi bir zarar veren olursa gereği yapılır. PYD'ye de DEAŞ'a iletecek, mekanizmalarımız var. PYD'ye teşekkür etmedim. Nerede etmişim söylesin. Ne teşekkür ne izin söz konusu. Külliyen yalandır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler