MHP'den Sedat Peker'e: Bir dantelli kefeni eksik

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Rize’de yaptığı mitingde bozkurt işareti yapan Sedat Peker’e tepki gösterdi. Ersoy, "Bir eliyle bozkurt yapıyor, diğer eliyle Rabia işareti. Bir dantelli kefeni eksik, onu da giy saraya muhafız ol" dedi.

Yayınlanma: 18.10.2015 - 12:36
Abone Ol google-news

MHP İl Başkanı Ersoy, 'Sen bilirsin Kayseri' şöleninde yaptığı konuşmada, Sedat Peker'e tepki gösterdi. Ersoy, şunları söyledi:

"Şimdilerde eski bir mafya bozuntusu iktidardan aldığı gazla miting filan düzenlemeye kalkışıyor. Bu botokslu sosyal medya kabadayısı, Rize'de çıkıyor 'Askerin polisin yetmediği yerde oluk oluk kan akacak' diyor. Huzur ve refah için AKP'ye oy istiyor. Kendini ne zannediyor? Zaten AKP, bunun türündekilerin oy toplamasına layık bir parti olduğunu gösteriyor. O da sanırım bu durumdan hoşlanıyor olmalı ki bir eliyle bozkurt yapıyor, diğer eliyle Rabia işareti.

Bir dantelli kefeni eksik, hah onu da giy saraya muhafız ol. Öyle sosyal medyadan 'Bir umuttur yaşamak' bilmem ne deyip duruyorsunuz, sizin umudunuz haram saltanatının devamına bağlı. Bu memlekette haram saltanatı paylaşmak için değil ama vatanın bekası uğruna canını feda edecek olan Ülkücüler var."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler