AKP'li Mahir Ünal'dan Bahçeli iddiası

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, MHP ile yürütülen koalisyon görüşmelerinde Bahçeli'nin kendilerine partileriyle ilgili söylediklerini açıkladı.

Yayınlanma: 18.10.2015 - 22:50
Abone Ol google-news

AKP'li Mahir Ünal, AKP ile MHP arasındaki koalisyon görüşmelerini açık etti.Bahçeli'nin görüşmede, partisiyle ilgili bir takım değerlendirmelerde bulunduğunu söyleyen Ünal, MHP liderinden siyaseti bırakarak, partiyi kapatmasını istedi.


AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, 7 Haziran sonrası MHP ile yürütülen koalisyon görüşmelerinde konuşulanlarla ilgili ilk kez konuştu. MHP liderinin, Davutoğlu'na yönelik eleştirileri sonrası başlayan "siyasi şantaj" tartışmalarına gönderme yapan Ünal, Bahçeli'nin partisiyle ilgili kendilerine söylediği sözleri açıkladı.

BAHÇELİ GÖRÜŞMEYE GİTTİĞİMİZDE BİZE DEDİ Kİ...

CHP'yi milletin 50 yıldır iktidar yapmadığını, MHP'de ise Devlet Bahçeli'nin iktidar olmak gibi bir emeğinin olmadığını iddia eden Ünal, koalisyon görüşmelerine ilişkin şunları söyledi;

"Biz görüşmeye gittiğimizde (Devlet Bahçeli) bize diyor ki; 'Bu millet bizi ne uzatıyor, ne kısaltıyor, ne de olduruyor.' O zaman niye siyaset yapıyorsun. Kapat partiyi git. Dernek mi kuruyorsun, sivil toplum örgütü mü kuruyorsun git kur. Öbürlerini zaten konuşmaya gerek yok. Ama siz sandıkta 13 yıldan beri hizmeti seçtiniz. Gelişen, büyüyen Türkiye'yi seçtiniz. Siz bizi seçtiniz, biz de size layık olmaya çalıştık."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler