İkinci sarayı mı istiyorsun?

CHP lideri Kılıçdaroğlu Fatsa mitinginde, seçim vaatlerine kaynak yok eleştirilerine Beştepe’li yanıt verdi

Yayınlanma: 24.10.2015 - 05:03
Abone Ol google-news



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesini gitti. Esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu daha sonra Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda miting yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Her tarafta bomba patlıyor. Terör almış başını gidiyor. Eskiden bir PKK belası vardı şimdi bir de IŞİD belası çıktı. Türkiye’de ciddi bir yönetim boşluğu var. Memleketi kim yönetiyor belli değil, bunun düzelmesi lazım” dedi.

Annelere seslenen Kılıçdaroğlu, “Çocuğunuzu tam gün okula göndereceksiniz. Sabah gidecek akşam eve gelecek. Öğle yemeklerini okulda öğretmenleriyle beraber hiçbir bedel ödemeden yiyecekler. Bunu da diyecekler parayı nereden bulacaksın diye. Sen saraya bulurken benim sesim çıkmadı. Ama ben çocuğumuza bulurken sen niye bağırıyorsun arkadaş. İkinci bir saray mı istiyorsun, üçüncü saray mı istiyorsun? Gençlerimize de bir çift sözüm var. Gençleri potansiyel suçlu olarak görüyorlar. Ben gençleri bu ülkenin geleceği umudu olarak görüyorum. Türkiye’de bütün üniversitelerde bir yılda yurt sorununu çözeceğim” diye konuştu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler